1. Home
  2. Werken bij

Werken bij

Bij Welten werken zo'n 500 collega's. Van student tot senior. Allemaal wonen en werken ze door heel Nederland en dragen ze dagelijks bij aan onze missie; consumenten en bedrijven in staat stellen om de juiste financiële keuze te maken op impactvolle momenten. Naast uitdagende opdrachten vinden wij het belangrijk dat iedereen zich een Weltenaar voelt.

Via Welten doe je ervaring op bij de grote banken, beleggingsmaatschappijen, pensioenfondsen, verzekeraars en FinTech start-ups. Terwijl je je weg vindt in de financiële wereld, heb je onbeperkt toegang tot relevante opleidingen die je ondersteunen bij je werk. Zo leer je de branche kennen én jezelf. Welk soort bedrijven en uitdagingen bij jou horen en andersom; het wordt in die periode heel helder. Tijdens deze ontdekkingsreis krijg je de steun van andere Weltenaren. Maar ook van de people managers van Welten; ervaren professionals die de perfecte opdrachten voor je regelen en je ontwikkeling in de financiële wereld monitoren. Samen met Welten leg je zo in een paar jaar de fundering voor de rest van je (financiële) carrière.

Welten. Het is wel je toekomst.

Wat wij belangrijk vinden

De basis van onze organisatie zit in onze collega's. Zij staan bij Welten centraal. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat zij over een goede werk- en privé balans beschikken en dat er regelmatig momenten voor ontspanning zijn. De volgende pijlers staan bij ons centraal:

Ontwikkeling

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je jezelf optimaal in je carrière kunt blijven ontwikkelen. Goede kennis is hierbij de basis. Uiteraard behaal jij alle benodigde vakopleidingen. Maar nog belangrijker is jouw ontwikkeling op het gebied van vaardigheden en sleutelcompetenties (samenwerken, zelfsturing en ontwikkeling, verbinden, verbeteren en probleemoplossend vermogen). Ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans biedt een breed scala aan opleidingen die jouw ontwikkeling ondersteunen. Als Weltenaar mag je hier onbeperkt gebruik van maken. Wil je weten hoe het is om als Weltenaar aan het werk te gaan bij verschillende opdrachtgevers en jezelf te ontwikkelen? Klik hier voor het ervaringsverhaal van Weltenaar Sanne Kooij.

Aandacht

De hele week zet jij je in voor die uitdagende opdracht. Je werkt hard! Voor jezelf, voor Welten maar vooral voor de klanten die je helpt. Wij horen graag hoe het met je gaat, waar je tegenaan loopt en wat je bezighoudt. Daarom organiseren we verschillende activiteiten waarop we elkaar treffen en plannen onze people managers regelmatig een afspraak met je.

Ontspanning

Bij hard werken hoort ontspanning. We hebben het altijd druk en leggen de lat hoog. Maar helaas bezitten we geen speciale krachten die ons moeiteloos overal doorheen helpen. Wat ons wél door drukke tijden heen kan helpen zijn momenten van ontspanning. Met ons Welten+ programma bieden we je de mogelijkheid om te ontspannen.

Vitaliteitsprogramma Welten+

  • Welten+ is het vitaliteitsprogramma van Welten. Hiermee spelen we in op de wensen en behoeften van onze collega's voor een gezonde leefstijl. Om je een beeld te geven van wat het programma inhoudt en welke activiteiten erbij horen, maakten we een online magazine. Bekijk het Welten+ magazine.

Enkele van onze opdrachtgevers

Kantoor als thuishonk

Ons hoofdkantoor is het thuishonk van alle collega's. De meeste collega's werken in opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Contactmomenten zijn daarom erg belangrijk. Iedereen is welkom op ons hoofdkantoor in Den Bosch. In onze Talent Club hebben al veel mooie barbecues, feestjes en borrels plaatsgevonden.

Activiteiten

Naast de maandelijkse borrels, organiseren we nog veel meer voor onze collega's. Zo organiseren we ieder voor- en najaar een sessie waarbij iedereen wordt bijgepraat over alle ontwikkelingen in de markt en binnen het bedrijf. Ook organiseren we masterclasses waarin we kennis delen en netwerken faciliteren. Als klap op de vuurpijl organiseren we ieder jaar het Weltenfeest, hét feest van het jaar voor alle collega's. 

Samenwerkingen

@ Welten Talentpool

Ben jij Campus Recruiter Jedidja al eens tegengekomen? Dat zou goed kunnen. Zij geeft namelijk regelmatig masterclasses en workshops op hogescholen en bij studieverenigingen. Met bovenstaande studieverenigingen en hogescholen werken wij nauw samen. Zoek je een (afstudeer)stage of ben je op zoek naar je eerste (bij)baan? Of heb je een hele andere vraag aan Jedidja? Neem gerust contact met haar op.
Jedidja Kolenbrander
Recruiter

0646529907
j.kolenbrander@welten.eu

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je benieuwd geworden naar de Weltensfeer? Kom gerust langs op ons kantoor in Den Bosch. We ontmoeten je graag!
Bekijk onze vacatures
checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram