1. Home
  2. Vakgebieden

Vakgebieden

Welten helpt financieel professionals en -dienstverleners om zich te ontwikkelen in een wereld waarin verandering het nieuwe normaal is geworden. Onze drijfveer is om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de financiële dienstverlening. Wij stellen consumenten en bedrijven in staat om de juiste (financiële) keuzes te maken op impactvolle momenten in hun leven. 

Onze vakgebieden

Welten is een leer- en ontwikkelbedrijf. Het is onze missie om consumenten en bedrijven in staat te stellen om de juiste (financiële) keuzes te maken op impactvolle momenten in hun leven of bestaan. Om impact te creëren moet je relevant zijn. Met relevante kennis, vaardigheden en competenties. We blijven in ontwikkeling om impact te creëren voor de klant. Om te voldoen aan nieuwe behoeften, ontwikkelen we nieuwe vraagstukken. Dat doen we vanuit onze drie vakgebieden: Financial Advisory & Operations, Compliance & Risk en Business IT. Meer informatie over deze drie vakgebieden vind je hieronder.

Financial Advisory & Operations

Compliance & Risk

Business IT

checkmark caret tilde slash big-slash double-slash triple-slash hamburger icon-caret-down cross icon_linkedin icon_fb icon_instagram